Rendőrség

A vonatkozó törvények szerint az illetékes kerületi Rendőrkapitánysággal együttműködve, egymás munkáját segítve, és az ellenőrzésük mellett végezzük munkánkat. A kapcsolat jól működik!

Tűzoltóság

A szigorú szabványi előírások szerint, tervezői jogosultsággal, szerelői és karbantartói szakvizsgával végezzük tervező, létesítési, karbantartói tevékenységünket. A kapcsolat minden régióval kiváló!

Szakmai kamara

Kötelező kamarai tagságunk alapján javulónak tűnik az a képviselet, amit biztosít a vagyonvédelmi tevékenységünk zavartalansága és a szakszerűtlen kontár konkurencia visszaszorítása terén. A képviselet lehetne jobb is!

Biztosító

Ezek a szervezetek sokat tehetnek, illetve tehetnének a vagyonvédelmi tevékenység hatékonysága, a törvény szerint működő vagyonvédelmi vállalkozások és az ügyfelek bizalmi kapcsolata terén. A kapcsolat rapszodikus és nem rendezett!

Referenciák

Önkormányzati Minisztérium Mélygarázs

Önkormányzati Minisztérium Mélygarázs

Rendszerek: Rádiós garázskapu távválasztó, induktív hurkos gk. érzékelő, aut. rendszámfelismerő és garázstechnológia figyelő CCTV kamera, bemondóegységes kaputelefon rendszer

Munkanemek: Tervezés, kivitelezés, rendszeres karbantartás, javítás